Slider

Sela e Gashi bashkë me Mickovskin!

Lideri i ASH-së Ziadn Sela së bashku me Afrim Gashin e Alternativës, sonte kanë pasur një darkë pune me liderin e VMRO-së Hristjan Mickovskin. Ky bashkëpunim ka filluar që në zgjedhjet lokale në Gostivar ku sekretari i përgjithshëm Arben Taravari ka shprehur hapur koalicionin me VMRO-në dhe një bashkëpunim të tillë e vazhdoi Sela dhe Gashi ku muaj më parë kishin një konferencë të përabshkët.

Nuk dihet ende nëse darka ka qenë një vazhdimin i një bashkëpunimi që në zgjedhjet lokale të dalin me një koalicion të përbashkët dhe kandidat të përbashkët./tetova1/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button