Slider

Shencëtari gjerman: Covid-19 është krijuar nga laboratori në Wuhan

Sipas tij virusi nuk ka kaluar nga kafshët te njerëzit por nga laboratoi, dhe se kë për gjë tha se gjatë viteve 2019-2020 ka mbledhur rreth 600 prova.

Shkencëtari gjerman Roland Wiesendanger ka deklaruar se Covid-19 ka ardhur nga laboratori. ZDF shkruan se virusi nuk ka kaluar nga kafshët te njerëzit por nga laboratoi, dhe se kë për gjë tha se gjatë viteve 2019-2020 ka mbledhur rreth 600 prova.  Ai thotë se një virus i ardhur nga kafshët nuk e ka në natyrë që të depërtojë kaq shpejtë në qelizat e njerëzve. Në lidhje me tregun e Wuhan, ku është cilësuar dhe epiqendra e Covid, Wiesendanger tha se nuk shiten lakuriqët e natës.

“Informacioni rreth virusit dhe botimet e shumta në revistat profesionale dhe në mediat sociale tregojnë se koronavirusi ishte një aksident në laborator. COVID-19 erdhi nga laboratori në Wuhan”, pretendon Wiesendanger.Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Origjina e Covid-19 ende nuk dihet se nga është. Për të studiuar origjinën e Covid-19, OBSH dërgoi disa ekspertë në Wuhan për të marrë të dhëna mbi virusin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button