LajmeMaqedoni

Shkarkohet kjo Gjykatëse!

Me 10 vota “për” dhe asnjë kundër, Këshilli Gjyqësorë shkarkon gjykatësen e Gjykatës Supreme, Lidija Nedellkova. Ankesa kundër saj u paraqit nga ish-gjyqtari nga Gjykata Supreme, Jovo Vangelovski, për shkak të neglizhencës joprofesionale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button