LajmeMaqedoni

Shkeli masat anti Kovid, mbyllet lokali në Kumanovë

Inspektorati Shtetëror i Tregut së bashku me SPB- Kumanovë, mbrëmë kanë mbyllur një lokal në Kumanovë për shkak se kishte shkelur masat anti Kovid, duke punuar pas orës 18:00.

“Dje rreth orës 19.20, nëpunësit policor nga Sektori për Punë të Brendshme Kumanovë, kanë kryer kontroll në një lokal në rrugën ” Profersor Mijakoviq”. Gjatë kontrollit është konstatuar se lokali ka punuar jashtë orarit të lejuar të punës dhe në të janë hasur 10 persona në mesin e të cilëve edhe vetë pronari i lokalit”, thuhet në njoftimin e policisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button