Showbiz

Shqipja bën deklaratën e fortë: Andi dhe Melisa janë bashkë

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Shqipe Hysenaj ka bërë një deklaratë të fortë.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Në një video live në “Instagram”, ajo është shprehur se Melisa dhe Andi janë çift dhe po i gënjejnë të gjithë.

“Andi dhe Melisa janë bashkë dhe po iu gënjejnë dhe juve që jeni jashtë”, është shprehur Shqipja.

Po ashtu, ish-konkurrentja ka treguar se “Përputhen” nuk ka një kontratë që të detyron për asgjë. “Programi nuk të detyron të bësh asnjë lloj gjëje, kanë dashur dhe e kanë bërë. Nuk ka një kontratë të atillë”, tha ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button