Showbiz

Shqiptari i njohur zyrtarizon fejesën me një kardiolog britanik

Tony Selimi është një shqiptar nga Gostivari i Maqedonisë së Veriut, ekspert i sjelljes, inteligjencës emocionale dhe psikologjisë së suksesit të biznesit dhe po korr shumë sukses në Evropë dhe SHBA.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Tony është një ndër folësit më të rëndësishëm, motivues, trajner biznesi me famë ndërkombëtare.

Ditën e djeshme gjatë një emisioni televiziv, ai prezantoi për herë të parë partnerin e tij Todorche me të cilin ka zyrtarizuar dashurinë në fejesë.

Tony jeton në Londër dhe rrëfeu se ai dhe partneri i tij kanë shumë dëshirë që të bëhën prindër të një fëmije dhe në ditët e sotme ekzistojnë shumë mënyra për të realizuar këtë dëshirë të tyre dhe jo vetëm.

Tony tregoi se amaneti i fundit i nënës së tij ka qenë që të bëhej me fëmijë.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Më tej ai tregoi se ishte njohur me partnerin gjatë një dasme në Shkup, dhe që prej asaj dite kishin filluar të komunikonin me njëri-tjetrin në rrjetet sociale ku dhe kishin ndarë biseda mbi botën shpirtërore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button