Slider

SKANDAL: Aleanca dhe Alternativa bllokojnë ndihmat për qytetaret dhe ndërmarrjet me 1.700 amendamente

Pakot ekonomike dedikuar qytetarëve dhe ndërmarrjeve nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut me qëllim zbutjen e krizës që ka kapluar vendin po bllokohen nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, përmes 1.700 amendamenteve po bllokon Kuvendit nën arsyetimin e miratimit të Ligjit për nënshtetësi.

Qytetarët tashmë një kohë e presin këtë ndihmë të Qeverisë, por pa zhbllokimin e kuvendit një gjë e tillë duket për momentin e pamundur.

Opozita shqiptare në mungesë të alternativave të duhura, ka nisur të merret me bllokime përmes dorëzimit të amendamenteve të cilat Qeverisë nuk kanë logjikë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button