Sport

Skandal, e kishte kapur një grua në tualet, e mbështeti për kabine dhe u përpoq…

Ish-portieri i Bristol City , kreu dy sulme seksuale ndaj grave në tualet.

Anëtari i ekipi kombëtar të futbollit të Sierra Leone dhe ish-portieri i Bristol City Alhaj Sesaj është dënuar me 10 vite burgim për përdhunim dhe përpjekje për përdhunim në klubet e natës!

Kjo nuk është hera e parë që Sesaj është arrestuar, sepse diçka e ngjashme ndodhi edhe në korrik të vitit 2019, kur ai e kishte kapur një grua në tualet dhe u përpoq ta përdhunonte.

Viktima më pas ka arritur të ikë dhe të thërriste për ndihmë, e cila përfundimisht përfundoi me arrestimin e portierit në vendin e ngjarjes.

Tani Alhaj ndoqi gratë që shkuan në tualet. Sidoqoftë, kamerat regjistruan krimin e tij.

Gjykatësi në këtë rast tha se Alhaj ishte një “përdhunues dhe grabitqar seksual” dhe se veprimet e tij lënduan ndjeshëm të dy viktimat, njëra prej të cilave gjithashtu vuajti tortura të rënda psikologjike.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button