Slider

SKANDAL/ Edhe ASH dhe AA kërkuan shtyerjen e regjistrimit me amandament (Foto)

Çështja e regjistrimit ka hyrë tashmë në një fazë dramatike në ndërkohë që po dalin edhe prapaskenat e këtij procesi sa statistikor po aq edhe politik.Në vijë të kësaj TetovaSot përmes një dokumenti të siguruar do tju sjellë edhe një propozim amandament nga ana e partisë më të madhe opozitare Aleanca që ka të bëjë me shtyerjen e Regjistrimit.

Halil Snopce gjatë debatit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut , për miratimin e Ligjit për regjistrim ka propozuar amandament për dy muaj.
Por që kjo të jetë më e rëndë është fakti se me këtë kanë parandaluar diasporën që të regjistrohen për më shumë muaj informon TetovaSot

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button