Slider

SKANDAL/ Gjyle Çeliku ju bën thirrje shqiptarve të mos regjistrohen

REGJISTRIMI NUK VLEN DHE JU LUTEM E DASHUR DIASPORË SHQIPTARE TË NDALONI ÇDO AKTIVITET!
Regjistrim për manipulim
Sistemi i regjistrimit dhe sistemi politik i Maqedonisë së Veriut me partitë shqiptare në pushtet përsëri tentuan që të na bënin hilen e radhës.
Zoran Zaev, Ali Ahmeti dhe Bilall Kasami a jeni ju në dijeni që me këtë sistem që ju me politikat e juaja keni krijuar i njejti person me të njejtat të dhëna dhe gjithë anëtarët e familjes mund të regjistrohet 100000 herë vetëm me emaile të ndryshëm.
Përsëri hilja e radhës!
Unë personalisht në emrin tim dhe të organizatës time do njoftoj të gjitha ambasadat!
Deri kur manipulime!
Diskriminime!
Burgosje!
A e keni në plan që me gjithë këtë mund përsëri të na nxirrni 20% ose më pak?
Ndaloni çdo aktivitet e dashur diasporë sepse regjistrimi nuk vlen!
Kam dëshmi sepse kam dërguar njerëz nga diaspora që ta provojnë me emaile të ndryshëm dhe ka funksionuar.
Boll më!
Manipulatorët e shekullit jeni!
Sistem i dështuar!
Poshtë Qeveria!
SHQIPTARËT SOT JANË TË SHKOLLUAR DHE UA KUPTOJNË HILET!
Dr. Gjyla Çeliku /tetovasot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button