Showbiz

Skandali “Tea-Andi” shkon deri tek Sadna e Alekut në Indi!

“Ndarja” e dy personave më të përfolur në Shqipëri kohëve të fundit, Andit dhe Teas ka bërë ikonë në të gjitha portalet dhe mediat.

Pikëllimi që shqiptarët pësuan nga kjo”ndarje” nga shumë personazhe publik u krahasua me vdekjen e “Sadnës” në tenelovelën e njohur indiane “Bidai”.

Pikërisht këtë lajm të deklaratës së tij e ka publikuar edhe vetë aktorja indiane Sara Khan, e njohur nga të gjithë me rolin e “Sadnës”.

“Faleminderit Shqipëri për të gjithë dashurinë”-ka shkruar Sadna në një tjetër postim.

“Aq shumë e keni përmend Sadnën sa i keni dalë dhe në ëndërr, u detyrua t’ju falenderojë publikisht”-ka shkruar me humor menaxheri i VIP-ave, Xhani Demika.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button