Showbiz

“S’le njeri pa lagur në këtë emision”, Jasmina kapet keq me Sarën

Takimi i Jasminës dhe Geljonit është komentuar shumë në studio.

Nuk ishte vetëm Andi ai i cili u shpreh i nervozuar me disa nga gjestet e Jasminës. Veprimet e saj u komentuan edhe nga konkurrentët e tjerë, si dhe opinionisti Arjan Konomi.

Ajo që ndërhyri më shumë ishte Sara, që kapej me çdo gjest të Jasminën.

Këtë e vuri re edhe Jasmina që iu kthye keq:  “Po ç’ke moj që s’po të mbyllet goja, po flet shumë në takimin tim, s’po lë gjë pa komentuar”.

“Fshiu se je lagur,” iu përgjigj me indeferencë Sara.

“Po na lage ti që s’le njeri pa lagur në këtë emision,” tha Jasmina.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button