Slider

SONTE FILLON ORA POLICORE

Dje Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Komisionit për Sëmundje Infektive vendosi që prej sot deri më 22 mars të ketë orë policore. Ora policore fillon sonte në ora 22:00 dhe zgjatë deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Lëvizja gjatë kësaj periudhe do të jetë e mundur vetëm me leje për qarkullim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button