Slider

Sonte nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Nga sonte në mesnatë çmimet me pakicë të benzinës EURO SUPER BS 95 dhe EURO SUPER BS 98,

si dhe EURO DIESEL (DE V) ulen për dy denarë për litër në krahasim me çmimet e shitjes me pakicë të përcaktuara me vendimin e datës 18 janar 2021.

Çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë shtëpiak (EL 1), nga ana tjetër, zvogëlohet për 13 denarë dhe do të arrijë në 41.50 denarë për litër, ndërsa çmimi me pakicë i vajit për karburant mbetet në të njëjtin nivel.

Siç njoftojnë nga Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE), nga mesnata çmimet do të jenë: EURO SUPER BS  95 do të shitet 61 denarë për litër, EURO SUPER BS 98 do të shitet për 63 denarë, EURO DiZELi 52,50 për litër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button