Slider

Sot seanca për pyetje të deputetëve në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Sot Kuvendi i Republikës së Maqedonisë Veriut do të mbajë seancën e 37-të, në të cilin do të parashtrohen pyetje deputetësh.

Sipas njoftimit seanca pritet të nis në ora 11:00 dhe do të zhvillohet sipas procedurës së zakonshme për pyetjet deputetësh, ndërsa përparësi do të kenë deputetët nga opozita, respektivisht VMRO-DPMNE, Aleanca për Shqiptarët dhe e Majta.

Çdo pyetje e tretë do të jetë nga deputetët e shumicës parlamentare, respektivisht nga nga LSDM dhe BDI.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button