Slider

Të hënën do të takohen Zaev dhe Mickoski

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev ka aprovuar takimin me liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

Ai ka njoftuar se takimi do të zhvillohet të hënën më 29 mars, në ora 13:00 në Klubin e deputetëve.

Ky takim vjen si pasoj e thirrjes së Mickoskit i cili ftoi Zaevin për takimin sy më sy, e ndërkaq Zaevi e pranoi të njëjtën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button