KosovëLajme

“Të votohet Vjosa Presidente dhe të mbyllet aventura e Albinit”

Njohësi i çështjeve politike Petrit Zogaj thotë se duhet të votohet Vjosa Osmani për Presidente, raporton Gazeta Blic.

Zogaj thekson se duhet të votohet Vjosa që të mbyllet dhe një aventurë e Albinit dhe të mos shkojë vedni në zgjedhje.

“Do te shohim aventura tjera, por vetem kesaj radhe mos te shkohet ne zgjedhje sipas skenarit te tij. Vjosa, ndoshta edhe do te luaj rol konstruktiv ne presidence”

Postimi i plotë:

Te votohet Vjosa presidente. Nje aventure i mbyllet Albinit. Do te shohim aventura tjera, por vetem kesaj radhe mos te shkohet ne zgjedhje sipas skenarit te tij.

Vjosa, ndoshta edhe do te luaj rol konstruktiv ne presidence.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button