Slider

Tetovari e rreh një femër në dhomën e hotelit

Sot (21-janar) në ora 06.00, personi M.V. (25) nga Smedereva- Republika e Serbisë, e cila po qëndronte përkohësisht në Tetovë, ka raportuar se rreth orës 03.00, në një dhomë hoteli ku kishte qenë e vendosur, ka qenë e sulmuar fizikisht nga 51-vjeçari E.А. nga Poroji i Tetovës. Nderkaq po Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button