Slider

Todorov është takua me Gruevskin, detajet nuk bëhen të ditura

Todorov dhe Gruevski biseduan për disa orë në Budapest, pretendon një ish zyrtar i lartë i VMRO DPMNE-së i cili është i afërt me ish-Ministrit të Shëndetësisë. Tema e bisedës ishte zhvillimet në VMRO DPMNE por detajet nuk bëhen të ditura. “Gjithçka do të jetë e qartë për dy muaj,” i tha burimi Telma. Televizioni ka tentuar të lidheshim me Todorov, por ai as nuk e ka konfirmuar e as mohuar lajmin. Todorov është një kritik i ashpër i politikave të Hristijan Mickoski. Në një kolumnë, ai shkruajti:

“Çdo shans i ri i Mickoski do të thotë se ne jemi të gatshëm t’i japim një tjetër mundësi Zaevit. Ai shpreson se ai do të ketë sukses në fitimin e 20 kryetarëve të komunave në këto zgjedhje lokale dhe ta paraqesë atë humbje matematikisht si një përmirësim epokal të rezultatit të zgjedhjeve të fundit lokale zgjedhjet, por edhe fitorja zgjedhore e VMRO DPMNE”.Reklame

Takimi u zhvillua në një kohë kur Këshilli Nismëtar për Ndryshim shtyu Kongresin e Jashtëzakonshëm që do të mbahej më 28 Mars dhe në të cilin do të mbahej votimi i besimit për udhëheqësin e VMRO DPMNE, Hristijan Mickoski. Ata edhe sot kanë folur duke i thënë Mickoskit se durimi në parti rritet dhe i vjen fund bizneseve të tija politike. VMRO PMNE e vlerësoi këtë si një investim tjetër të dështuar të Zaev dhe provë se partia nuk bën marrëveshje me krimin. FLAKA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button