Showbiz

“Turp të kesh!” Imitimi i Monikës acaron Beniadën

Një përplasje e ashpër ka ndodhur mes Monikës dhe Beniadës, ku të dyja u acaruan aq shumë me njëra-tjetrën, saqë nuk arrinin dot ta kontrollonin tonin e zërit.

Monika e akuzoi Beniadën se po flet tinëz gjatë gjithë kohës për të, ndërsa Beniada i thotë se ‘pse po më imiton, pse po na përqesh’.

“Pashate, pashate, mua mos ma bë. Është mungesë edukate, mungesë respekti. Cfarë po bëja

“Flet nëpër gojë. Po ti ca ke, po të them kujdes se po bën gabim’, i kthehet Monika.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button