Sport

Tyson, në autobiogafinë e tij: Orgji me kamarieret, ja pse humba përballë Douglasit

Pak më shumë se 21 vite më parë, më 11 shkurt 1990, Mike Tyson pësoi në Japoni humbjen e parë në karrierë kundër amerikanit James Douglas, pasi kishte fituar 37 duele.

Legjenda e boksit, tashmë 54 vjeç, ka zbuluar nëpërmjet autobiografisë së tij se cilat ishin arsyet e kësaj disfate të papritur.

Nuk doja të ndeshesha. Gjithçka që më interesonte ishte të organizoja festa dhe të bëja seks. Gjatë atyre ditëve, në Japoni, kam bërë seks me kamarieret. Takova gjithashtu një vajzë të re japoneze me të cilën kisha kryer marrëdhënie më parë. Kur bashkëshortja ime shkonte të bënte pazar, unë shkoja te dhoma e kësaj vajze. Kjo ishte stërvitja ime për atë luftim. Një ditë para se të ngjitesha në ring, qëndrova me dy kamariere njëkohësisht. Me pas, me dy vajza të tjera”, rrëfehet Tyson.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button