Slider

U vaksinua pa radhë, shkarkohet sekretari i Spitalit të Ohrit

Drejtori i Spitalit të Ohrit sot pritet të shkarkojë dhe të suspendojë sekretarin e spitalit, i cili në kundërshtim me Planin Nacional për imunizim kundër Covid-19, është vaksinuar pa radhë në spitalin modular në Shkup, njofton Ministria e Shëndetësie, transmeton Alsat.

“Ministria e Shëndetësisë dënon çdo keqpërdorim dhe shkelje të grupeve prioritete që janë përfshirë në tre fazat e para të imunizimit me kovid”, thonë nga MSh.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button