Slider

Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë vendosi që nga sonte në mesnatë të ulen çmimet e derivateve të naftës për gjysmë denarë.

Eurosuper Bs – 95 – 67.00 (denarë/litër)
Eurosuper Bs – 98 – 69.00 (denarë/litër)
Eurodizel Bs (D-E V) – 56.50 (denarë/litër)LAJME TË NGJASHME

Vaji ekstra i lehtë për amvisëri ulet për një denar dhe çmimi i tij i ri do të jetë 45,5 denar për një litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i mazutit ulet për 0,818 denarë për një kilogram në krahasim me çmimin e përcaktuar më parë dhe sipas kësaj do të shitet me çmim prej 35,393 denarë për një kilogram.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button