KosovëLajme

Vajza e Albin Kurtit dhe e Enver Hoxhajt e kanë një të përbashkët

Të dy janë politikanë mjaftë të suksesshëm dhe të dy garuan për kryeministër të vendit në zgjedhet e 14 shkurtit.

Por, Albin Kurti doli bindshëm më i votuar sesa i pari i PDK-së, Enver Hoxhaj.

Megjithatë, mediat kanë vënë re një fakt, përveç profesionit, ata të dy kanë pagëzuar vajzat e tyre me emrin e njëjtë, Lea.

Megjithatë Lea e Enver Hoxhajt është më e madhe në moshë sesa Lea e Albin Kurtit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button