Slider

Vazhdohet afati i regjistrimit të DIASPORËS deri në muajin shtator

Bëhet fjalë vetëm për shtyrje të regjistrimit të qytetarëve rezident, jo edhe për ata të DIASPORËS.

Përkundrazi, kjo formë mundëson periudhë shumë më të gjatë kohore për vazhdimin e regjistrimit të diasporës, nga muaji mars deri ne muajin shtator të këtij viti.

Ndërsa sa i përket regjistrimit të qytetareve rezident, në muajin shtator pretendohet të ketë imunizim më të madh të popullsisë dhe pasoja më të vogla për shëndetin publik, por njëkohësisht edhe pjesëmarrje të opozitës në proces dhe zhbllokim te kuvendit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button