LajmeMaqedoni

Vazhdohet ora policore në Maqedoni

Ministri i Shëndetësisë thotë se ora policore do të zgjatet edhe për javët në vijim.

“Në bazë të të dhënave të rasteve të reja dhe numrit të të hospitalizuarve dhe në bazë të shtretërve të lirë, qëndrimi ynë është se nesër do të vazhdohet të gjitha masat. Kjo do të thotë se mbetet në fuqi ora policore nga 22:00 deri në ora 05:00”, tha Filipçe në deklaratë për “Sitel”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button