Slider

Velinovska: Shqiptarët janë Çergarë, arsye shtesë për diasporën që të regjistrohet

Analistja politike Mirka Velinovska që njihet në opinionin vendas me qëndrimet e saja shoviniste, thotë se populli shqiptar është popull i ardhur në këto treva dhe që nuk i takon këtij nën qielli, informon BLIC.MK

Sipas saj shqiptarët siç i quan ajo në mënyrë nënçmuese “шиптари” nuk kanë vend në Republikën e Maqedonisë së Veriut pasi që shqiptarët sipas deri më tani kanë uzurpuar vendin e maqedonasve dhe po vazhdojnë ta bëjnë të njëjtën.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button