Kuriozitete

WhatsApp po bëhet gati për hakmarrjen e madhe

WhatsApp më pas arriti në përfundimin se ata kishin nevojë për ndryshime, dhe megjithëse versionet celularë kishin aftësinë për të bërë thirrje video për disa kohë, versioni PC i WhatsApp nuk është i disponueshëm.

WhatsApp kaloi disa javë jo shumë të këndshme pasi një numër përdoruesish e lanë atë për shkak të çështjeve të privatësisë dhe filluan të përdorin Signal dhe Telegram për të dërguar mesazhe.

WhatsApp pa se kishte nevojë për ndryshime, dhe megjithëse versionet celularë kanë qenë në gjendje të bëjnë thirrje video për disa kohë, versioni PC i WhatsApp nuk e ka atë mundësi.

Sidoqoftë, ata kanë filluar ta prezantojnë atë gjithashtu, dhe përdoruesit beta raportojnë se thirrja video është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përdorur. Të gjitha shërbimet do të bazohen përsëri si më parë – në numrat e telefonit, kështu që do të jetë e nevojshme të keni një telefon inteligjent për thirrjet video përmes një kompjuteri, raporton TomsGuide.

Ky ndryshim mund t’i shpëtojë ata nga fluturimi i një numri të madh të përdoruesve të cilët kanë filluar të largohen nga WhatsApp për shkak të ndryshimeve në lidhje me privatësinë e përdoruesve të aplikacionit.

Shumë ishin të bindur se mesazhet e tyre do të ndaheshin me Facebook, dhe megjithëse WhatsApp vendosi të zhvendosë afatin për të futur rregulla të reja të privatësisë për të lejuar përdoruesit të lexojnë se çfarë po ndryshon me të vërtetë, shumë prej tyre tashmë janë larguar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button