Slider

Zaev Xhaferi dhe Ahmeti takohen nesër për zhbllokim të Kuvendit

Kryeministri i vendit Zoran Zaev, bëri të ditur për një takim që do të mbajë nesër me krzeparlamentarin Talat Xheferi në një tentativë për të zhbllokuar puënne Kuvendit, transmeton Zhurnal.mk.

Ai tha se shpreson që bllokada e shtëpisë ligjvënëse të jetë afatshkurte nga shkaku I deputetëve të prekur nga Kovidi, pas çka tha se Kuvendi do të jetë funksional.

“Bllokimi i ligjeve që kanë domethënien e e jetës për të ndihmuar pasojat nga pandemia është i paarsyeshëm, prandaj besoj se do të mbizotërojë mendja e shëndodhë në Parlament. Do të mbaj një takim me kryetarin e Kuvendit, ndoshta edhe me kreun e BDI-së për të shqyrtuar disa mundësi që kemi në dispozicion për të zhbllokuar Kuvendin”, tha Zaev, pasi vizitoi fabrikën “Brako” në Veles.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button