Slider

Zhduket kumanovari, Naser Ameti, familjarët kërkojnë ndihmë

Naser Ameti nga Kumanova, mosha 60 vjeç, këtyre ditëve është zhdukur dhe se nuk ka asnjë gjurmë për të.

Familjarët kërkojnë ndihmë dhe apelojnë që të informohen në rast se dikush mund të ketë njohuri për këtë rast të zhdukjes së personit të tyre të afërm. Për çdo informacion familjarët kanë kërkuar që të informohen në numrin e tyre të telefonit: 072 621 126. Rasti është lajmëruar dhe në organet policore./INA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button