Alimi: Është momenti që gjuha shqipe të përdoret në nivel të gjithë shtetit

Alimi në ClickPlus: Nuk ka pengesë juridike për përdorimin e gjuhës shqipe

Ja çka thotë Ali Ahmeti pas takimit me Zoran Zaevin në selinë e BDI (VIDEO)

Nuk do ta besoni dallimin në mes të pasurisë së Trump dhe Putin

Takimi i Fatos Nanos me Millosheviçin në Kretë, e vërteta e takimit dhe çfarë u bisedua

Dëshmia e princit Leka: Si na futi tmerrin 25-vjeçarja, ja ç’më bënte mua dhe Elias

Ahmeti pret në Reçicë kreun e LSDM-së Zoran Zaev (VIDEO)

Ky është qyteti shqiptar ku femrat mbarojnë për seks

Ky është qyteti shqiptar ku femrat mbarojnë për seks

Ky është studimi i fundit i cili tregon prejardhjen e femrave që bëjnë më shpesh seks. Sipas një studimi femrat nga ky qytet preferojnë seks më të shpeshtë. Shkodranet janë