Slider

2 GUSHTI DITË JO PUNE PËR TË GJITHË QYTETARËT NË MAQEDONINË E VERIUT

Dita e Republikës, 2 Gushti (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria, të gjithë qytetarëve ua urojnë Ditën e Republikës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button