20 Milion “S’JENA MO” !

Padyshim se është njëra nga këngët më të mira të publikuara gjatë sezonit veror.
Geti dhe Majki kanë goditur me këtë projekt që u dëgjua nga të gjitha moshat dhe kudo ku ka shqiptar, transmeton Telegrafi.
Suksesin e kësaj kënge e vërtetojnë edhe klikimet e shumta në kanalin “Youtube”.
Deri më tani kjo këngë, e cila po vazhdon të ndëgjohet akoma ka arritur 20 milionë klikime.
Ndryshe artistët po punojnë për projektet e reja që priten të publikohen në fund të këtij muaji.

scroll to top