2016-ta sjellë vetëm dy uikende të zgjatura

Viti që po e përcjellim na ‘solli’ shumë uikende të zgjatura… Por, në vitin 2016 nuk do të jetë bash ashtu.

Fundjava e parë e zgjatur për qytetarët e Maqedoni do të jetë në festat e Vitit të Ri, 1 janari 2016 që bie ditën e premte. Fundjava tjetër e zgjatur për gjithë qytetarët e Maqedonisë do të jetë më 1 Maj, që lidhet me Pashkët.

Të gjithë qytetarët do të fitojnë tre ditë, e shtuna 30 prill, më pas e diel dhe e hënë (1 dhe 2 maj).

scroll to top