Slider

7 janari është ditë jopune për të gjithë qytetarët

Dita e parë e Krishtlindjeve – 7 janari (e premte), sipas kalendarit ortodoks, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, bëjnë të ditur nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale. Nga atje shtojnë se 7 janari është shpallur ditë jopune në përputhje me Ligjin për festat.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua uron Krishtlindjet qytetarëve të fesë ortodokse. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button