A do të jetë ky fundi i shkopit të selfie ?

A mund të jetë ky fundi i shkopit të selfie? Pasi pasqyra selfie është mjeti i ri, ku të gjithë këndojnë, kërcejnë teksa bëjnë foto të vetes së tyre.

Ky produkt është krijuar nga Smart ltd e cila planifikon që kjo pasqyrë të blihet në treg, duke qënë mjeti i parë ku mund të bësh selfie, pa patur nevojën e duarve.

Në videon promocionale, një zë shpjegon: “Shtëpitë tona janë zona komforti, ku luajmë, relaksohemi, dëgjojmë muzikë, bisedojmë me familjen dhe miqtë”.

scroll to top