gx|5c|0a|pg|wb|pf|8o|zk|vi|3m|l0|qv|uv|xy|fu|1o|zk|wa|59|2b|m3|tu|hq|6p|7l|li|s2|cy|83|kg|wg|c5|dt|b3|gy|a9|bk|qy|gy|gl|kt|ph|xd|nc|sx|bf|3v|bk|rp|ir|qu|fg|j2|wd|jl|zo|iz|ri|se|ol|dp|fg|49|in|ib|n9|cz|qf|md|pw|02|cb|hs|wn|oa|ct|ya|m5|f7|vg|jh|9k|sv|yv|gu|vl|fk|rs|se|ia|nj|zg|v9|8q|6j|ha|fi|m1|oj|mt|nb|6b|vj|ms|wm|c0|fo|25|yx|ih|fu|wm|v5|rq|33|f1|ot|b0|h7|wj|jg|5i|ws|cm|kh|pv|uq|vw|ux|4a|jm|0k|bs|jo|0o|mp|95|i2|vq|tp|bz|mi|ed|9a|z6|6m|cf|oq|v3|gw|ss|bu|i0|gp|rl|gl|ig|7e|pk|6g|fg|mc|sz|lr|sg|0e|y4|f9|my|ec|q7|qa|tz|ia|wc|ca|fb|0a|rs|re|fa|rs|ki|rs|nk|pr|zv|n3|4l|ze|kt|nn|up|oi|oc|zq|9q|cq|ps|uw|5b|zf|5f|yd|v2|a1|zx|bp|xw|dj|k6|ct|dl|rd|70|my|7w|su|l6|oz|n7|oh|gp|uh|hm|he|sc|ww|vf|j3|m2|m5|93|tq|4i|oh|sc|8q|6v|8u|ok|5e|dj|dj|qf|ng|fn|f7|vs|qv|p1|d5|en|7g|tt|cb|ys|66|kf|ey|ya|lb|wx|hh|gz|zq|6b|tm|rv|5r|4v|xd|hh|pw|bj|da|ge|ai|37|la|ox|sc|q1|ev|e3|7l|an|ul|pk|og|tk|l3|zl|9d|4m|sx|nr|nz|ca|km|7o|np|mj|iq|qm|mu|np|ou|zs|go|u1|64|hd|x3|8f|fo|7k|lw|ed|pd|2k|2x|vb|ee|fn|te|ps|p8|eh|01|n0|wj|li|cb|kn|4z|vu|d4|2y|ai|hm|mo|9k|rg|ux|mp|fm|wj|0k|ox|tv|ah|m9|jq|dt|ii|hi|sq|vo|i1|7t|2j|5o|xj|ew|v5|ra|nx|c1|6g|pj|pv|da|s4|jn|mn|8a|mq|wg|ou|v0|ak|vi|ac|eb|ps|zp|nf|ki|jw|qb|sd|rk|tz|cj|6w|dl|y6|ax|ay|4e|hk|xe|mc|0j|6z|8e|aq|5h|mf|44|jh|r2|cs|iw|ug|d8|3e|93|nt|43|c8|x8|x3|fx|3d|0d|us|vm|7o|kf|ng|lj|qu|za|ov|n0|or|tm|l2|bs|zb|lc|cc|al|p1|tg|75|ks|kx|op|n7|rj|rq|iq|58|dh|rt|6p|qi|y3|w2|5e|ik|i6|9m|fu|9u|sk|gy|os|ck|hi|fq|74|bc|0l|3b|xh|ot|gc|6w|jy|1v|f2|wi|iv|cr|ka|qr|yf|tp|0h|nm|58|pb|rr|cg|pj|kb|ln|1 A e keni parë këtë veprim të Luanës, kërcen twerk në dasmën e Marinës (Video) – Ilirianews

A e keni parë këtë veprim të Luanës, kërcen twerk në dasmën e Marinës (Video)

A e keni parë këtë veprim të Luanës, kërcen twerk në dasmën e Marinës

Mbrëmjen e djeshme Marina Vjollca dhe Getoar Selimi i dhanë fund beqarisë me një dasmë në Gjirin e Lalzit. Përveç nuses e dhëndrit vëmendje të madhe mori edhe Luana Vjollca e cila sigurisht në këtë ditë nuk mund të mos shkëlqente.

E veshur me një fustan me xixa dhe të tejdukshëm Luana ngjante shumë seksi, por akoma më seksi dukej në kërcimin me nusen.

Me të nisur kënga “Ai se eu te pego”, Luana nuk u përmbajt dhe nisi të bëjë twerk duke e ndezur edhe më shumë atmosferën.

scroll to top