KosovëLajme

A ka përplasje në VV, Mimoza del kundër!?

Kryetarja e Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes (VV), Mimoza Kusari Lila, e cila kryeson partinë Alternativa, në koalicion me Albin Kurtin, ka thënë se për pjesëmarrjen e VV-së në zgjedhjet në Shqipëri ka një bindje tjetër dhe nuk mendon se duhet marrë pjesë atje.

Mimoza Kusari-Lila së fundi komentoi futjen e VV’së me 3 kandidatë në zgjedhjet në Shqipëri, më 25 prill, duke thënë se ka një bindje tjetër.

“Ky është një aspekt për të cilin Lëvizja Vetëvendosje ka pasur një vendim, pjesë e të cilit nuk jam për faktin se kam një bindje tjetër në raport me pjesëmarrjen në zgjedhje…”, është shprehur ndër të tjera ajo.

Kryetarja e Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes, ka edhe shtetësinë e Shqipërisë, por thotë se nuk do të votojë sepse nuk i njeh kandidatët në këto zgjedhje.

Më poshtë intervista e saj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button