A mund mendimet të ndryshojnë strukturën e ujit? (VIDEO)

Hulumtuesi i ndjerë dhe autor japonez Masaru Imoto ka qenë i njohur me punën e tij. Ai ka treguar se si mendimet dhe qëllimet tona mund të ndikojnë pozitivisht ose negativisht në strukturën molekulare të ujit.
Duke marrë parasysh që planeti dhe trupat tanë përbëhen nga 60% ujë, veprat e Imotos mund të llogariten inovative dhe revolucionare. Në videon e mëposhtme, ai ka vendosur pika të ngrira të ujit nën mikroskop për ta ndjekur reaksionin e tyre ndaj fjalëve, muzikës, fotografive dhe videove.

Frazat pozitive kanë formësuar molekulat në dizajne simetrike. Nga ana tjetër, gjërat negative kanë krijuar kaos.

scroll to top