Abedin Zymberi : Udhëheqësit e BESËS nuk i shoh më as si shqiptarë

Abedin-Zymberi-620x330.jpg

Ish deputeti Abedin Zymeri ka reaguar për egërsinë e simpatizuesve dhe krerëve të BESËS, kur dikush mendon ndryshe. Sipas Zymberit kur ke mendim ndryshe në vend që të diskutohet ata të shajnë dhe ofendojnë

Pse vëlla i nderuar kur shkruajmë për donjë dilem që kemi apo donjë mendim ndryshe nëvend të të japin sqarime dhe të debatojmë si njerëz ata shajnë dhe ofendojnë. Kjo nuk është etike dhe as njerëzore. Në vend që ti afrojnë njerëzit ata me ofendime po i largojnë.

 

 Unë personalisht i kam pas miq udhëheqësit e BESËS por kan ra ofenduesit më kan larguar aq larg sa që më nuk i shof as si shqiptarë. Fatkeqësisht” ka shkruar Zymberi në proflin e tij në Facebook.
scroll to top