Administratori paguhet që të punojë nga shtëpia!

Administrata në Maqedoni është bërë si një cirk. Mediat opozitare kanë filluar të tallen me administratorët të cilët sipas tyre qëndrojnë në shtëpi dhe marrin rroga.

Ato madje kanë realizuar edhe disa foto se si mund të duket një administratorë që paguhet nga buxheti i shtetit dhe rrin në shtëpi duke punuar nga atje.

Një ditë e zakonshme e një administrator pa zyrë dhe i paguar që të punojë nga shtëpia, shkruajn ato.

Përndryshe me mijëra administratorë në Maqedoni janë të punësuar nga partia në pushtet VMRO-DPMNE që të punojnë në interes të saj dhe të mbrojnë qëndrimet e tyre nëpër rrjetet sociale.

scroll to top