Ahmeti: Ju uroj fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit dhe agjërim të lehtë e të pranueshëm

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar gjithë myslimanët për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Të dashur besimtar,

ju uroj fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit dhe agjërim të lehtë e të pranueshëm”, thuhet në urimin e Ali Ahmetit.

scroll to top