Ahmeti mbështet zgjerimin e shumicës parlamentare

04_09_2016_ali_ahmeti.jpg

Kryeministri Zoran Zaev gjatë brifingut me gazetarët njoftoi se bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare kanë vazhduar edhe gjatë kësaj fundjave, ndërsa procesin e plotë mendon që ta përfundojë në fund të këtij muaji.

Zaev shtoi duke thënë se për zgjerimin e shumicës parlamentare se ka mbështetje edhe nga partneri i tij i koalicionit, Ali Ahmeti, por edhe partnerët e tjerë të koalicionit. Ndërsa zgjerimin e shumicës parlamentare e vlerësoi si të nevojshëm, për shkak të vendimeve serioze që do ta presin Maqedoninë dhe për arsye të efikasitetit të Kuvendit. /tv21/

 

scroll to top