Ahmeti: Mirëpres lajmet e sotme të mira nga Sofja

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, përmes një postimi në profilin e t’ij zyrtarë në fejsbuk, ka përshëndetur zhvillimet pozitive në Sofje lidhur me zgjidhjen e problemit për çështjen e emrit.

“Mirëpres lajmet e sotme të mira nga Sofja dhe progresin e bërë në rrugëtimin tonë euro-atlantik.

Çdo hap para në gjetjen e kompromisit me Greqinë është hap i madh për Maqedoninë drejt portave të Unionit dhe Aleancës.

Vazhdojmë edhe më tej, të përkushtuar t’i kapërcejmë sfidat e rradhës.” – ka shkruar Ahmeti.

Gjithëmonë bashkë!

scroll to top