Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

Ali-Ahmetiii.jpg

Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus. Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë të qytetarëve, bashkë me policinë, ushtrinë… 

“Po ballafaqohemi me këtë situatë të paparë ndonjëherë. Ndoshta mundet edhe më mirë, por sigurisht që po bëhen të gjitha llogaritë që i gjithë mobilizimi të bëhet për të mirën e qytetarëve. Ka hapësirë edhe për më mirë, për më shumë mjete dhe kushte, por jemi në gjendje të jashtëzakonshme”.

scroll to top