Ahmeti sot në Kërçovë, zgjidhet kryesia e re e partisë

Ali-ahmeti.jpg

Në prag të kongresit të Bashkimit Demokratik për Integrim, degët lokale të partisë vazhdojnë konsolidimin dhe proceset e brendshme zgjedhore.Sot kryesia e re e partiswë do të zgjidhet në Kërçovë.

Në punimet e Kuvendit, do të merr pjesë edhe i lideri i partisë, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë.Punimet do të fillojnë në ora 14:00, në pallatin e kulturës në qendër të Kërçovës.

scroll to top