Ajri më i ndotur në Tetovë

Pikat matëse në orën tetë regjistruan koncentrim të grimcave PM10 nga 262 mikrogramë në metër kub. Gjatë natës në këtë qytet koncentrimi maksimal ka arritur 546 mikrogramë, në orën 20:00.

Në rajonin e Shkupit ajri më i ndotur është në Lisiçe me 145 mikrogramë në metër kub, pastaj në Qendër me 121, Karposh me 112, Gazi Babë me 108, në Rektorat me 81 dhe Miladinovc 63.

Në Manastir në mëngjes në orën tetë janë matur 161 mikrogramë, në Veles 73 dhe në Kërçovë 51 mikrogramë në metër kub.

scroll to top