Slider

Aksion i madh policor në Shkup për arrestimin e disa personave

Aksion i madh policor po realizohet nga mëngjesi i sotëm në Hasanbeg dhe lokacione tjera për arrestimin e personave të përzier në trafikim me drogë dhe armë, konfirmojnë për MIA-n burime të afërta me hetimin.LAJME TË NGJASHME

Është vërejt prani e policisë në Hasanbeg dhe lokacione tjera, ndërsa sipas burimeve të hetimit janë arrestuar 12 persona, mes tyre edhe një polic. Nga MPB-ja konfirmojnë se ka aksion dhe se është në rrjedhë e sipër, ndërsa informacione paralajmërojnë pasi të përfundojë aksioni në fjalë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button