Slider

Albin Kurti është MASON!?

Konspiracionisti Alfred Cako ditën e djeshme në rubrikën “Rrethi Katror” ka folur me emra për masonët në Shqipëri.

Ai tha se masonët në vendin tonë kanë qenë që shumë vite më parë, teksa përmendi Sevasti Qiriazin, vëllezërit Frashëri dhe Ismail Qemalin.“Ka edhe masoneri për ferma. Në masione Ylli lindor, një nga kontributoret e themelueset ishte shqiptare dhe kjo Sevasti Qiriazi. Një nga patriotet e mëdha. Familja Qiriazi ishte shumë e famshme, patriotike. Koto Hoxhi një tjetër masion. Sevasti Qirazi është futur si burrë dhe i ka çuar para dikujt në burg. Këtu kanë bërë pjesë Mithat Frashëri, Sami Frashëri, Naim Frashëri, Ismail Qemalin. Në kongresin e Manastirit, Mithat Frashëri ka qenë drejtori i arsimit të lartë në qytetin e Selanikut, qyteti i dytë më i madh nën varësinë e Turqisë”, tha Cako.
Ai tregoi se edhe disa politikanë të vendit tonë janë pjesë e masonerisë, teksa përmendi Ervin Bushatin, Damian Gjiknurin, Luçiano Boçin, Andrea Manon dhe Fatbardh Kadillin.
Në Kosovë masonë janë Albin Kurti, Veton Suroi, Fahri Xhara ka thënë Cako në emisionin e tij në Top-Channel.Shqipmedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button