Slider

Ali Skenderi ishte pronari që vdiq mbrëmë pasi hajnat e grabitën barnatorën AL-NE në Xhon Kenedi të Çairit

Pas lajmërimit nga punëtorja për grabitjen, Aliu niset në vendngjarje në barnatoren AL-NE në Xhon Kenedi në Çair dhe nga trishtimi ndërron jetë.
Në Kardiologji atij vetëm iu dëshmua vdekja.

Çairi humbi një person té dashur për shoqërinë ndërsa i ndjeri ka lënë pas vetes 4 jetimë, tre vajza dhe djalin e sapo lindur…

Ngushëllime familjes dhe Zoti ua shtoftë durimin…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button